Selecteer een pagina
Werk

*

01

UMAMI - Studie Project

Voor mijn minor graphic design heb ik samen met mijn teamgenoten een designbureau opgericht. Hiervoor is ook een webdesign + huisstijl design gemaakt. De uitwerking is hier te vinden! Het webdesign binnen dit project is iets wat ik volledig op me heb gepakt.

02

Pouer - Huisstijl Design

Voor de heren van Pouer is een uniek huisstijl design ontwikkeld voor de kickstart van het bedrijf! Naast de huisstijl zijn er ook enkele andere branding klussen verricht voor Pouer.

03

Villa Pats - Web design

Een duidelijke vraag met een complete oplossing. Dat was de uitdaging voor het Web design van VillaPats. Ik ben trots dat ik de website heb mogen realiseren voor een B&B met jaarlijks ruim 100 boekingen.

04

Vrije Opdrachten - Door Mij

Naast opdrachten voor mijn studie en de opdrachten die ik voor klanten maak. Probeer ik mezelf steeds te ontwikkelen, hiervoor ben ik regelmatig bezig mij vrije opdrachten. Dit is een goede manier om mijn skills te verbeteren en het belangrijkste van alles, It’s fun!

05

Er Is Iets Mis!? - Studie Project

Voor dit studie project is er onderzoek gedaan naar verschillende global issues. Het doel van deze opdracht was om een duidelijke boodschap naar voren te laten komen middels de designs. Klik snel op dit project om de resultaten te bekijken!?

06

Claassen Champignons - Logo Design

Er is een nieuw logo ontwikkeld voor Claassen Champignons. Het bedrijf was opzoek naar een redesign van hun oude logo. Het nieuwe logo moest van deze tijd zijn en als iconisch beeld naar voor komen.

07

Foto Opdracht - Studie Project

Tijdens mijn minor kregen we een foto opdracht. Deze opdracht hield in dat je een foto reportage maakte over iets wat mij als persoon bezig hield. Op dat moment had ik een ernstige blessure. Ik heb dus gekozen om een reportage te maken over dit onderwerp.

Samenwerken?

Als freelancer werk ik uit naam van: