Selecteer een pagina

Photoshop / Illustrator

Vrije Opdrachten

Door Nick

*

Op deze pagina laat ik enkele vrije opdrachten zien waar ik in mijn vrije tijd graag aan werk. Dit soort opdrachten zijn erg leuk om te doen en daarnaast is dit een goede manier om de verschillende vaardigheden van de Adobe programma’s te blijven ontwikkelen.

Wat?

Photoshop
Illustrator

Categorie

Grafisch design
Concepting
Presentatie

Photoshop: Dit beeld heb ik gemaakt voor een van mijn goede vrienden. Ik voetbal samen met hem en ik wilde hem een origineel cadeau geven voor zijn nieuwe woning. Op Instagram en andere social media platformen kom ik regelmatig verschillende voetbaledits tegen en dit was iets wat ik ook wilde leren. Ik ben hier mee aan de slag gegaan en hieronder zie je het resultaat.?

De volgende photoshop edit heb ik bedacht nadat ik een video op youtube zag waarbij iemand hetzelfde resultaat behaalde als de foto hieronder alleen dan bij een hert. Ik ben met dit concept aan de slag gegaan aan heb geprobeerd om de lichtgevende horens op mijn eigen manier te cre?ren in de foto. Zie hieronder voor en na.

Illustrator: Tijdens een les van mijn minor kregen we de uitleg om “een wereld in een glazen bol” te maken. Ik ben hier daarna verder mee aan de slag gegaan en heb hier mijn eigen versie van gemaakt. Een erg leuke opdracht met uiteindelijk een resultaat wat echt bij mijn stijl past.?

Samenwerken?

nickreijrink@live.nl
06 30 59 42 71

Als freelancer werk ik uit naam van: